mail: marco@bijlrecon.nl

tel: +31 6 5190 0958

Bijl Recruitment & Consultancy is een netwerkorganisatie. Binnen de verschillende services, die het biedt  maakt het gebruik van 'associates'. Per discipline en per branche wordt gebruik gemaakt van teams bestaande uit experts in wisselende samenstellingen.

Op het gebied van recruitment, executive search en interim professionals werkt zij samen met MESH-CO in de persoon van Jan Plaizier.

MARCO BIJL

Marco begon zijn carrière bij de overheid. Daarna werkte hij in het (internationale) bedrijfsleven, onder andere in de levensmiddelenindustrie en de B2B-markt; eerst als HR manager, later als lid van de directie.
Hij is een gedreven en resultaatgerichte manager, die bewezen heeft organisaties succesvol door moeilijke tijden te kunnen loodsen en medewerkers tot bloei te laten komen. Als erkend netwerker, weet hij heel goed mensen met elkaar te verbinden. Door zijn brede praktijkervaring weet hij dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn als mensen er daadwerkelijk toe doen.

Momenteel verdeelt hij zijn aandacht over het werven van mensen en het adviseren van bedrijven. Daarnaast is hij voorzitter van verschillende CAO overlegorganen.