RECRUITMENT

Bijl is uw partner in Recruitment. Wij besteden maximale aandacht aan opdrachtgever en kandidaat. Wanneer na onderling overleg een opdracht haalbaar wordt geacht, gaan we op zoek naar geschikte kandidaten.
Dit doen wij op een effectieve en integere wijze en daarbij putten wij uit een actueel en relevant netwerk. 

EXECUTIVE SEARCH

Ons netwerk van managers en andere C-level professionals staat borg voor de juiste kandidaten. Wij kennen de mensen, die op topniveau het onderscheid maken in uw organisatie. Door het netwerk actief te onderhouden en een vinger aan de pols van de markt te houden, kunnen we doorpakken zodra zich een betreffende vacature voordoet. 

INTERIM PROFESSIONALS

Het Interim team van Bijl speelt adequaat in op uw vraag naar tijdelijke invulling van bepaalde posities. We kunnen putten uit een zorgvuldig samengesteld bestand van Interim Managers en Professionals.
Naast de HR discipline, heeft Bijl ook een bestand aan kandidaten in Logistiek, Engineering, Marketing & Sales, IT en Finance.

CONSULTANCY

Soms is het goed om als management te sparren met professionals van buiten uw bedrijf. Zij kijken vaak met een onbevangen en frisse blik naar uw organisatie. Bijl is het klankbord bij o.a. strategie, arbeidsverhoudingen, arbeidsvoorwaarden, duurzame inzetbaarheid, coaching, loopbaanadvies en veranderingen.

 

Wilt u als bedrijf gebruik maken van de services van Bijl Recruitment & Consultancy? Of heeft u als kandidaat een achtergrond, expertise en ambitie, die aansluit? Laat het weten; vul het formulier in op de contactpagina of stuur een bericht naar marco@bijlrecon.nl